Cashflow 101 játékok és a játék köré épülő tréningek szervezése és moderálása a fő feladatunk. Célunk, hogy hosszantartó kiváló teljesítmény elérése érdekében ügyfeleinknek hatékonyan átadjuk a pénzügyi tudatossághoz szükséges információkat és ezáltal pénzügyi helyzetükre tartósan pozitív hatást gyakoroljunk.

 

Alapelveink

  • Könnyen elsajátítható megoldásokban gondolkodunk.
  • Fokozatos lépésekben haladunk, hogy a fejlődés meghatározó és tartós legyen. 
  • Élményt adunk az ügyfélnek.
  • A hatástöbbszörözés erejét valljuk és osztjuk meg ügyfeleinkkel.
  • Érdek nélküli adakozás. Először adj, hogy kaphass! 

 

Ha a játéknak köszönhetően a pénzed gyarapodásnak indul, és szívesen adakoznál, akkor az alábbi alapítványokat ajánlom figyelmedbe.

Hozzájárulás a fiatalok iskolai pénzügyi oktatásának képzési programjához
A megfelelő pénzügyi tudás átadásának alapkövetelménye az oktatási anyagok magas szintű kidolgozása és folyamatos fejlesztése, amely struktúrált, világos és azonnal hasznosítható információkat és gondolkodásmódot ad át az iskolai programokban résztvevő gyermekek számára. Ezzel elősegítjük, hogy a fiatalok ott sajátítsák el a helyes pénzkezelés mindennapos szokását, ahol egyébként is a legtöbb időt kell eltölteniük napközben - segítve ezzel a pedagógusok, illetve családjaik életét. 

 

Kulcs esely alapitvanyA Kulcs-Esély Alapítvány gyermekek megsegítésében kötelezte el magát.

Az Alapítvány szociális vagy egészségügyi okokból hátrányos helyzetben élő gyermekek megsegítését tűzte ki célul, esélyt adva nekik az általuk vágyott élet felé.

 

  

Küldetésünk

A pénzügyi tudatosság eljuttatása felelős gondolkodású és tenni akaró emberekhez Magyarországon. Szenttül hisszük, hogy a pénzügyi intelligenciával felvértezett emberek képesek az új lehetőségeket észrevenni és kiaknázni azokat a dinamikusan változó gazdaságunkban. Elkötelezetten teszünk azért, hogy segítsük az embereket itt, a nagy vagyoncserélődések időszakában, hogy képesek legyenek arra törekedni, hogy hozzájuk vándoroljon a pénz.

 

 

2016 06 06 17.02.31     

Sventek Klarissza, a Pénzzel Okosan alapítója, vezető moderátora

 

2015. nyarán találkoztam a CashFlowMágnes rendszerével, ami már az első játékon magával ragadott. Ezt követően a legnagyobb lelkesedéssel és szorgalommal végeztem el a CashFlowMágnes Moderátor képzést. Sikeres vizsgám óta már számos játékot vezettem moderátorként egészen 15 évesektől az 50 évesig bezárólag. A játékvezetés során nemcsak a játékosokat volt lehetőségem megismerni, hanem számos gondolkodásmódot is. A játszás számomra az élményen túl számos felismerést és tapasztalást adott. Pl.: régóta ismert fogalom számomra a passzív jövedelem, de igazából ez a játék értette meg velem ennek valódi esszenciáját és lényegét. Bevallom, a Cashflow játék rajongója vagyok játékosként is. Bármelyik székben is ülök, egy biztos, rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodom.

 

Ezt megelőzően több mint 15 évet töltöttem el alkalmazottként, többnyire vezető beosztásban óriási lelkesedéssel és elkötelezettséggel. Ugyanakkor a lelkem mélyén valami másra vágytam. Nem tudtam megfogalmazni, hogy mit is akarok valójában, csak elindultam 2013-ban belső késztetésből - nem tudatosan - egy olyan úton, ami nem volt kivilágítva. A külső fényt könyvek, trénerek, oktató filmek és videók biztosították számomra. Így kezdődött el a tudatos fejlődésem, aminek már sosem lesz vége. Pár év alatt sokkal több felismerésben, tapasztalatban volt részem, mint az ezt megelőző 30 évben. A folyamat mai eredménye, hogy ma már teljesen más a gondolkodásom, a hozzáállásom, a cselekedeteim és így az eredményeim is egyre nagyobb elégedettséggel töltenek el. Életformámmá vált a tudatos fejlődés az élet minden szintjén. 

Moderatori oklevelCélom, hogy a megszerzett tudást és tapasztalatot átadjam másoknak egy olyan életterületen, amelyet iskolákban nem tanítanak - ebben a formában - ugyanakkor mindennapjainkat meghatározza: ez a PÉNZ.

 

Elköteleztem magamat, hogy évente legalább 500 embernek segítek megérteni és megélni a mai kor zűrzavarosnak látszó pénzügyi útvesztőjét. Fontos számomra, hogy minél egyszerűbben megláttassam mindenkivel, hogy ha tudatosan hozunk pénzügyi döntéseket, akkor a kezdeti nehézségek után csodálatos és egyszerű is lehet az életünk. Az utamon számos módszert és eszközt kipróbáltam. Így tapasztalatból mondom, hogy a pénzügyi útvesztő megértéséhez és a mindennapokban való átültetéséhez a leghatékonyabb módszer a Cashflow társasjáték.

 

 

„Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.”

Henry Ford

 

 

Robert es Kim KiyosakiA Gazdag Papa, Szegény Papa bestseller könyv írója Robert Kiyosaki 1997-ben hozta piacra a Cashflow 101 pénzügyi oktató társasjátékát azzal a céllal, hogy minél hatékonyabban sajátíthassák el az emberek azt a tudást, amit Gazdag Papájától tanult. Elkötelezte magát egy olyan oktatás mellett, amit még mai napig sem tanítanak iskolákban, ugyanakkor az információ korában élő emberek számára nélkülözhetetlen, ez a pénzügyi intelligencia.

 

 

 

 

 

 

1472912410840