Könyvajánlói Kerekasztal - 2016. szeptember

Olyan önfejlesztő könyveket boncolgatunk a Könyvajánlói Kerekasztalokon hónapról hónapra, amiket olvastunk már, van vele személyes tapasztalatunk, a benne foglaltakat egészben vagy részben felhasználtuk magánéletünkbe, vállalkozásainkba.

Gyakorlati oldalról arra adunk választ, hogy 2016-ban, Magyarországon mit lehet kivenni, felhasználni ezekből az önfejlesztő és üzleti könyvekből.

 

Szeptemberben Donald Trump (USA elnökjelöltje) Gondolkodj nagyban, csapj oda keményen c. könyve, valamint USA egyik legismertebb motivációs trénere, Brian Tracy Hogyan hozd ki magadból a maximumot c. hangos könyve volt a téma.

 

 Donald Trump Gondolkodj Nagyban Es Csapj Oda Kemenyen vyr 50brian tracy hogyan hozd ki magadbol a maximumot hangoskonyv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezen a rendezvényen egy igen fiatal résztvevő is jelen volt, aki ezeket a könyveket már évekkel ezelőtt olvasta, hallgatta először, és most arról számolt be a jelenlévőknek, hogy ezek az írások milyen pozitív hatást gyakoroltak az életére.

A 7 CashFlow titok - 2. rész

4./7. titok

A helyes hozzáállás a hibákhoz

hibazas

A játékban is ugyanúgy hibázol, mint az életben. Annyi különbséggel, hogy a játékban kisebb hatást gyakorol Rád, és a következménye sem tragikus. Persze megélheted a tragédiaként is, ha érzelmileg teljesen átadod magad, azaz beleéled magad.
Ezeket a vétett hibákat érdemes a munkafüzetedbe felírni és a játék végén összegezni. 

Ezekkel az összegzésekkel mit tudsz kezdeni az életben?

További cikkeink...